PayPals nye Crypto Checkout Service udløser Bitcoin, Ethereum, Litecoin, og Bitcoin Cash Rallies

Nyheden om, at betalingsgiganten PayPal nu giver alle amerikanske brugere adgang til sin meget ventede kryptovaluta-tjeneste, har udløst en opadgående stigning i alle fire store digitale aktiver, som den understøtter.

„Checkout with Crypto“

I et nyt tweet siger PayPal, at det udruller tjenesten kaldet „Checkout with Crypto“, som gør det muligt for amerikanske kunder at betale for udvalgte onlinekøb ved hjælp af Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) eller Bitcoin Cash (BCH), som de har i deres digitale tegnebøger.

Online-betalingsfirmaet fremhæver, at kryptoaktiverne vil blive konverteret til amerikanske dollars ved kassen med klare omregningskurser og uden yderligere gebyrer.

Tjenesten vil være tilgængelig hos alle PayPals 29 millioner handlende i de følgende måneder, ifølge Reuters.

Siger Dan Schulman, PayPals præsident og CEO,

„Det er første gang, at du kan bruge kryptovalutaer problemfrit på samme måde som et kreditkort eller et betalingskort inde i din PayPal-wallet.“

Nyheden om PayPals nye tjeneste udløste en stigning i priserne på alle fire kryptoaktiver, der understøttes af det Californien-baserede betalingsselskab.

Bitcoin på vej tættere på 60.000 dollars

I skrivende stund er Bitcoin på vej tættere på 60.000 dollars, da den handles på 58.975 dollars, op 2,23% i de sidste 24 timer ifølge CoinMarketCap. Ethereum er også på vej op, idet det handles på $ 1,838, op 1.74% i samme tidsramme. Litecoin er også i det grønne område og stiger 1.79% på $197.60. Derudover er Bitcoin Cash steget 1.33% i de sidste 24 timer og handles på $527.

I november 2020 åbnede PayPal krypto sluserne efter at have annonceret, at alle amerikanske kunder kan købe, sælge og holde Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH) og Litecoin (LTC).