Hvem kørte virkelig Bitcoins seneste rally?

Den seneste Bitcoin- rally var god, selvom vi ikke ramte $ 16.000 eller gik ud over det. Dette var en tiltrængt pumpe efter den meget forventede Bitcoin- halvering og Black Thursday-nedbruddet tilbage i marts. Imidlertid var en interessant afhentning fra rallyet, hvis man skulle se nærmere på, identiteten til, hvem der hjalp med den nævnte rally.

Endnu vigtigere, hvem kørte den nylige rally?

Var det detailhandel? Høj nettoværdi individer? Institutioner?

En ting, der skal forstås her, er, at Bitcoin Revolution i vid udstrækning er et detailmarked, og derfor vil detailhandel altid være en kraft, der skal tages med i. Selvom detailhandlen har spillet sin rolle, ser dette rally ud til at være drevet af høj nettoværdiindivider, med det samme bekræftet ved hjælp af on-chain data.

Bitcoin gennemsnitlig overførselsvolumen

Bitcoins gennemsnitlige overførselsvolumen måler nøjagtigt hvad den siger, den gennemsnitlige værdi, der overføres i kæden.

På det seneste har dette været i stigende retning og peget på, at flere og flere deltagere kommer ind. Da dette ikke kun er den samlede værdi, der overføres via kæden, giver denne måling en fornemmelse af typen af ​​investorer – enkeltpersoner med højt netværk.

Diagrammet viser, at disse brugeres aktivitet steg hurtigt under den seneste markedsstigning.

Sats på investorer

Det vedlagte diagram fremhæver de nye investorer, der kommer på markedet. Tilføjelse af disse oplysninger til ovenstående viser, at disse investorer er helt nye, hvilket betyder, at nye penge kommer ind på markedet.

Begge disse metrics informerer om, hvordan den nylige rally ikke var en fluke, da den blev understøttet af volumen og bakket op af ægte on-chain data.

Når vi også overvejer de faldende ETF-aktier i guld og stigende ETF-aktier i gråtoner, kommer det hele tilbage, en fuld cirkel i sig selv.