Bitcoin kohoaa yli 13 000 dollarin linjan … Lopuksi!

Bitcoin on vihdoin tehnyt sen. Kuukausien odottamisen jälkeen maailman suurin kryptovaluutta markkina-arvolla on noussut yli 13 000 dollarin linjan.

Valuutta on ollut matkalla kohti tätä lukua muutaman viime päivän ajan sen jälkeen, kun PayPal ilmoitti, että käyttäjät voivat nyt käyttää salausta tuotteiden ja palvelujen ostamiseen, ja uutisilla on ollut positiivisia vaikutuksia kryptovaluuttaan kaikkialla.

Bitcoin on jälleen saavuttamassa huipun

Bitcoin käy nyt kauppaa korkeimmillaan yli vuoden aikana, ja monet analyytikot ihmettelevät, onko 14 000 dollaria pian seuraava.

Bitcoinin kokeet ja koettelemukset ovat olleet erittäin outoja tänä vuonna, lievästi sanottuna. Alun perin valuutta alkoi vuonna 2020 7000 dollarin alueella, mutta myöhemmin se laski noin 6900 dollariin vuoden toisena päivänä. Sieltä valuutta kuitenkin osallistui pieniin nousuihin, jotka vievät sen lopulta viisinumeroiseen alueeseen helmikuun tullessa.

Sitten Bitcoin kävi kauppaa 10 000 dollarilla, mutta uutisten jälkeen, että koronaviruspandemia iski Amerikkaa ja sen liittolaisia ​​kaikista kulmista, omaisuus putosi korkealle 3 000 dollarin vaihteluvälille seuraavaan kuukauteen, menettämällä siten noin 7000 dollaria edellisestä kuukausittaisesta kokonaismäärästä.

Mutta tämä pudotus kesti vain noin kuukauden. Huhtikuun loppuun mennessä bitcoin oli noussut 8000 dollarin alueelle, ja toukokuun saapuessa valuutta oli lisännyt hinnan vielä 1 000 dollariin. Täällä se pysyi seuraavien kahden kuukauden ajan, lopulta lyöen jälleen 10 000 dollaria heinäkuussa, ja se pysyi tällä alueella jonkin aikaa, lopulta 12 000 dollaria elokuussa.

Syyskuu oli erityisen laskeva omaisuuserälle, koska valuutta laski lopulta takaisin kohti matalaa 10000 dollarin vaihteluväliä tuolloin korkeimmasta 12 400 dollarista. Monet analyytikot kommentoivat, että syyskuu oli historiallisesti huono kuukausi bitcoinille ja että käyttäjien ei pitäisi olla liian huolissaan. Ilmeisesti he olivat oikeassa. Nyt, kuukautta myöhemmin, bitcoin on korkeimmalla huipulla kesän 2019 jälkeen, eikä kauppiaat voineet olla innostuneempia.

Onko 14 000 dollaria välitön?

Constantin Kogan – digitaalisen omaisuudenhoitajan Wave Financialin toimitusjohtaja – selitti äskettäisessä haastattelussa:

2020 on tulossa nopeasti salauksen hyväksymisen vuodeksi, ja näemme vuoden 2021 valtavirran käyttöönoton vuotena. Kaikki tämä on nouseva bitcoin-hinnalla, ja on turvallista olettaa, että bitcoin pysyy vahvassa nousutrendissä. Uskomme, että vuoden loppuhinta, joka ylittää 14 000 dollaria, on helposti saavutettavissa, koska markkinat eivät ole täysin hyödyntäneet kaikkia positiivisia uutisia.

Tässä vaiheessa Constantin on oikeassa. 14 000 dollaria vuoden loppuun mennessä ei näytä olevan poissuljettua, kun otetaan huomioon, että valuutta on kirjaimellisesti lisännyt yli 2000 dollaria hintaan alle kahdessa kuukaudessa. Jos valuutta jatkaa tätä vauhtia, ei ole mitään syytä, miksi emme voi tervehtiä vuotta 2021, kun taskumme on 14 000 dollarin bitcoin.